Redactie


 

Manuscript klaar en nu?

Heb je een manuscript geschreven? Voordat je het opstuurt naar een uitgever laat je er natuurlijk eerst naar kijken door een ervaringsdeskundige. Iemand die onafhankelijk is en een deskundige mening geeft over:

  • stijl
  • personages
  • verhaallijn en spanningsboog

Ik lees je manuscript en maak een leesrapport met tips en tops

Jouw naam op de kaft van een boek

Tijdens de driejarige schrijversacademie heb ik veel ervaring opgedaan met het lezen en evalueren van manuscripten. Als boekrecensent kan ik beoordelen of jouw boek goed in elkaar zit. Als schrijfster ken ik je worstelingen en weet ik hoe graag jij jouw naam op de kaft van een boek ziet. Die garantie kan ik je niet geven. Wel dat ik een maximale inspanning lever om je daarbij te helpen.

Een schrijver schrijft, een corrector corrigeert

Jouw boek maakt meer kans op publicatie als je het foutloos aanlevert. Kies je voor uitgeven in eigen beheer? Dan is het nog belangrijker om je tekst goed te laten controleren. Als auteur ben je vooral bezig met de verhaallijn. Hierdoor zie je soms foutjes over het hoofd. Dat is logisch: een schrijver schrijft en een corrector corrigeert. Daarom controleer ik je tekst ook op spelling en grammatica.

Gegarandeerd lage tarieven

Veel self publishing uitgeverijen bieden de mogelijkheid om teksten na te kijken. Vaak is dat een forse investering die je als beginnende schrijver nauwelijks kunt compenseren met de verkoop. Ik hanteer gegarandeerd lagere tarieven.

Mijn passie scheelt jou geld

Omdat taal mijn passie is, zie ik het lezen van jouw manuscript niet als werk. Dat betekent:

  • geen starttarief
  • € 0,007* per woord inclusief spellingscheck
  • maximaal vijfhonderd euro voor een manuscript tot 100.000 woorden.
  • leesrapport met tips en tops
  • € 0,002* per woord voor spellingscheck

*De genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW

Geïnteresseerd?

Wil jij ook een foutloos manuscript? Neem dan contact op voor een gratis offerte en de voorwaarden.

Reviews

“Dank je wel voor je grondige analyse. Je hebt er echt werk van gemaakt! Fijn dat mijn vertrouwen is uitgekomen. Na eerste, vlugge lezing vind ik dat je opmerkingen raak/terecht zijn en een duidelijke aansporing voor mij zijn om het verhaal aan te passen dan wel te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je vakkundige werk! Hier kan ik beslist mee verder! Op naar de volgende fase in het proces.”

Henk

“Wat ben ik blij dat Andrea nog even over mijn schouder meekeek op de spelling van mijn manuscript. Haar correcties waren zeer terecht en toch bleef de tekst van mezelf.

Jamie Pisonier