Contact

Wil je persoonlijk contact? Het snelst kun je me bereiken via e-mail: verenagermeraad@gmail.com. Of je maakt gebruik van het contactformulier hieronder. Elk bericht zal ik persoonlijk en met aandacht lezen. Ik streef ernaar om binnen vierentwintig uur antwoord te geven op vragen.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik je mee helpen?

Er zijn diverse manieren om eBooks te lezen. De eBooks die ik verkoop, kun je lezen op:
  • eReaders geschikt voor ePub en/of PDF formaat eBooks.
  • Tablets en smartphones met een app die ePub en/of PDF kan lezen.
  • Desktops en notebooks met software die ePub en/of PDF kan lezen.
Wil je een ePub bestand lezen op je apparaat? Controleer dan bij de instellingen of het apparaat ePub ondersteunt. De meeste eInk eReaders, zoals de Sony PRS-T1, T2 en T3, de Kobo Touch of de Icarus Go doen dit. Voor tablets geldt dat je een app nodig hebt om het bestand te lezen. Voor iOS-apparaten (iPad en iPhone) is dat iBooks en voor Android-apparaten is dit Aldiko. Op je PC of laptop kun je een ePubbestand lezen met Adobe Digital Editions. Meer informatie over het lezen van eBooks op een eInk eReader, laptop/pc, netbook, smartphone, tablet of iPad vind je hier.
Je kan ePub-bestanden direct openen op je iPhone of iPad. Je kunt jezelf het ePub-bestand via e-mail sturen en daarna de bijlage in iBooks importeren. Ook kun je al je boeken op Dropbox zetten en daarna vanuit de Dropbox app op je iPhone kiezen welke boeken je wilt lezen. Het handige daarvan is dat de app niet meer gevuld hoeft te zijn met tientallen eBooks. Je haalt een boek pas op uit Dropbox, wanneer je het wilt lezen. Ook handig: je kunt op een linkje naar een ePub in Safari klikken en daarna meteen het bestand openen in iBooks. Super handig!
De PDF indeling is in 1993 uitgebracht door Adobe en is een standaard voor de uitwisseling van elektronische documenten en formulieren die in hun originele staat gereproduceerd moeten kunnen worden. Een PDF bestand zal er op elke printer hetzelfde uitzien (lay-out, lettertypen, afbeeldingen, etc.). PDF is ook platform onafhankelijk. Veel eReaders ondersteunen PDF. Je kunt een PDF ook lezen via iBooks op je IOS-apparaten. Op je PC kun je PDF's lezen met Adobe Reader. Een Apple computer, tablet of smartphone ondersteunen PDF out-of-the-box.
ePubs leveren de tekst en de afbeeldingen die je in een gedrukt boek zou krijgen, maar niet de lay-out. De tekst past zich aan om in het scherm van je eReader te passen. ePub's zijn zeer geschikt voor romans en boeken met weinig afbeeldingen. PDF's behouden daarentegen de lay-out van een gedrukte pagina, maar passen zich niet aan je scherm aan. Ze zijn nuttig voor boeken die veel afbeeldingen bevatten of met een complexe lay-out. Eigenschappen van ePub:
  • Geeft tekst en afbeeldingen weer, maar geen vaste lay-out.
  • Je kunt de grootte van de tekst en de stijl aanpassen.
  • Je kunt tekst markeren en woorden opzoeken.
  • Je tikt of veegt om te bladeren.
Eigenschappen van PDF:
  • Exacte reproductie van een gedrukte pagina.
  • Je kunt in- of uitzoomen om de tekst of afbeeldingen duidelijk te zien.
  • Je gebruikt de navigatiebalk om pagina's te draaien.
Ja, deze site werkt met een SSL verbinding tijdens het shoppen. Je kunt dit zien aan de adresbalk in je browser: https, voorafgegaan door het slotje. Dat betekent dat je gegevens versleuteld worden verzonden en je veilig kunt betalen.
eBooks zijn, na betaling, direct te downloaden. Alle overige artikelen worden, mits de post meewerkt, binnen vijf werkdagen bezorgd, tenzij anders aangegeven.
Is een artikel beschadigd dan mag je het binnen drie dagen retourneren en krijg je een nieuwe exemplaar of het aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Stuur mij een e-mail


Je naam *

Je e-mailadres *

Je telefoonnummer

Waar gaat het over?

Zeg het maar!